Üst Menu

User menu

TEŞEKKÜR

10. Uluslararası Beden Eğitimi, Spor ve Fiziksel Terapi Kongresi, Fırat Üniversitesi, Spor Bilimler Fakültesi tarfından 18-20 Kasım 2016 Tarihinde Elazığ'da  sizlerin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. 3 gün süren Spor bilim şölenine gösterdiğiniz ilgi her türlü takdirin üzerindedir.  Sunulan serbest bildiriler, panel, konferans, oturumları, seminerler ve uygulamalı eğitimlerinm  içeriği ve akademik seviyesi ülkemiz adına Spor Bilimlerininin ulaştığı seviyeyi göstermesi bakımından gurur verici seviyede olduğu görülmüştür.

Ayrıca sizlere sunulan sosyal programlara eşlik etmeniz, Elazığ ve Harput'un Fırat Üniversitesine  tanıtımına katkı sağlamanız  bizleri mutlu etmiştir.

Bu kongrenin gerçekleşmesinde destek olan her türlü bilimsel katkıyı sağlayan ve kongreye katılan başta siz meslektaşlarımıza, Fırat Üniversitesi Eski Rektörü ve Fırat Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi Kurucu Rektörü Prof.Dr.Eyyüp Günay İSBİR' e, kongreye katkı sağlayan değerli bilim insanlarına,   Bilim Kurulu üyelerine, bildiri değerlendirme komite üyelerine, kongre organizasyon komitesi  üyelerine, kongremize katkı sağlayan,  Elazığ Valiliğne, Elazığ Belediyesine, Elazığ il Özel İdaresine, Elazığ Ekmek Pide Fırınına, Kaya Karakaya Spor Lisesi Yönetimi ve Öğrencilerine,  kongrenin  her aşamasında etkin görev alan ve başarı ile sonuçlandıran,  Fırat Üniversitesi,  Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyelerine, Personeline, Sevgili Öğrencilerine ve  bizlere sabır göstererek destek olan, Atatürk Kültür Merkezi Müdürlüğü  ve Kongre Merkezi, Sosyal Merkez  çalışanlarına, Yabancıl Diller Meslek Yüksekokulu ile  Batı Dilleri Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyeleri ve Öğrencilerine,  Bilgisayar Mühendisliği Bölümüne, Grafik Tasarım Bölümüne, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başknlığına, FırtaTV Müdürlüğüne ve   çalışanlarına ,  Karşılaştığımız güçlükleri aşmamıza destek olan  Fırat Üniversitesi  Birimlerine, Kongrenin başından sonuna kadar  gerçekleştirilmesinde  önemli katkı ve desteklerinin gördüğümüz,  başta Üniversite Rektörümüz, Prof.Dr.Kutbeddin DEMİRDAĞ ve  Fırat Üniversitesi Yönetimine  en içten teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunarız.